Ammattitaitoiset eläinlääkäripalvelut

Rokotukset

Koirat rokotetaan pentuna kahteen kertaan; 12- ja 16-viikkoisina. Kolmas tehosterokotus koiralle tulee vuoden kuluttua. Tämän jälkeen rokotus on voimassa kolme vuotta kerrallaan.

 

>> Lisätietoja

Mikrosirutus

Mikrosiru on pieni kapseli, joka asetetaan eläimen nahan alle. Siru sisältää yksilöllisen numerosarjan jokaiselle eläimelle ja se voidaan lukea mikrosirunlukijalla. Suomessa jokainen kennel- tai kissaliittoon rekisteröity eläin on mikrosirutettu.

 

>> Lisätietoja

EU-passi

Koirat, kissat ja fretit tarvitsevat matkustaakseen lemmikkieläinpassin. Passi voidaan myöntää eläimelle, joka on mikrosirutettu ja jolla on voimassa oleva rabies rokotus.

 

>> Lisätietoja

Leikkaukset

Teemme yleisimpiä leikkauksia, kuten koiran ja kissan sterilisaatio tai kastraatio, sekä kasvaintenpoistoja tapauskohtaisesti. Lisäksi teemme tulehtuneiden kohtujen poistoja ja keisarileikkauksia.

 

>> Lisätietoja

Hammashuolto

Hammaskiven kertyminen on ongelma erityisesti pienirotuisille koirille, mutta myös kissojen ja suurempien koirien hampaat on hyvä tarkastuttaa säännöllisin väliajoin. Hammaskiven poisto tapahtuu ultraäänellä nukutuksessa.

 

>> Lisätietoja

Ultraäänitutkimukset

Eutanasia

Meillä lemmikkisi pääsee viimeiselle matkalleen arvokkaasti. Pyrimme tekemään tilanteesta rauhallisen niin omistajalle kuin lemmikillekin.

 

>> Lisätietoja

Copyright Neovet Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia